Values

De onderstaande waarden zijn een leidraad voor iedereen. Zij weerspiegelen de geest waarin de organisatie wenst te functioneren en AVATAR Stronghold te doen leven. Meer dan mooie voornemens, deze waarden moeten ook worden weerspiegeld in de regels van het spel, in de scenario’s , in de communicatie en interactie tussen de deelnemers, in het Spel en buiten het Spel. Wij geloven dat deze waarden van aarde zijn om iedereen de beste game-ervaring mogelijk te geven. Wij zijn van mening dat iedereen niet alleen doordrenkt moet zijn van deze waardes, maar ook dat het de missie is van iedereen om deze te verspreiden , de ambassadeur te zijn , garant zijn tegenover iedereen.

1 / Radical Self Inclusion

Niemand is klant bij AVATAR Stronghold : iedereen doet mee en draagt zijn steentje bij voor het succes, op zijn eigen manier. Elke deelnemer is welkom: nieuwe spelers of  terugkerende deelnemers. AVATAR Stronghold streeft naar een Wereld die voor iedereen toegankelijk is. Elke speler zal ingeschreven zijn, zijn eigen personage hebben en coherente uitrusting meebrengen, voldoende basiskennis van de regels van het evenement.

2 / Self reliance

AVATAR Stronghold is een Role-Playing Event Larp beheerd en gedragen door Vrijwilligers. Hoewel de Organisatie het belangrijk vindt om maximale comfort aan te bieden aan de deelnemers met basisvoorzieningen (toiletten en douches) moet men niet uit het oog verliezen dat het om evenement gaat met vrijwillige karakter. De Ambachtslieden zullen hun producten verkopen of zullen maaltijden aanbieden tijdens het evenement,  maar het beste is voor uw aankomst al een uitrusting te hebben en uw maaltijden op voorhand te voorzien.

3 / Radical Self Expression

Je speelt een elf? Laat het zien. Je bent een machtige tovenaar ? Speel er één. Je costuum zal voor de helft van het beeld beïnvloeden die anderen spelers van je zullen hebben. Dit zal nog voor dat je iets doet je identiteit aankondigen. Maak zelf een kostuum of koop er eentje die je personage weerspiegelt , daarna kan je de kleding meer persoonlijke stijl geven en mogelijk aanvullen met accessoires die je uniek maken. Bovendien neem de mogelijkheid je te voegen tot een spelersgroep om een eigen identiteit op te bouwen en een plaats binnen de groep te vinden om samen te werken en nuttige dingen samen te doen, het ontwikkelen van uw gemeenschappelijke projecten, dat je tijdens de Avatars zal zien doorgroeien, dus verbroeder, uitwisselingen van ideeën, dingen bouwen. Veel plezier toegewenst!

4/ Common Effort

AVATAR Stronghold  is als een geheel opgebouwd met en dankzij  honderden vrijwilliger, als ook door spelers die , individueel en collectief,  positieve elementen toevoegen aan het spel : decorum, kostuums, roleplay, constructies, rassen, animaties …

We verwachten dat de speler ook inziet dat hij een bijdrage levert die toedraagt tot het succes en het genot van alle . De organisatie zal op haar beurt elk initiatief die een rijkere decorum of een dieper spel creërt dat een speler voorstelt stimuleren en ondersteunen.   Aan enerzijds vindt men  de geest van ‘ sandbox’ : inhoud zal gecreëerd worden door de bijdrage van iedereen. En tweede , de geest van ‘ geven ‘ hoe meer inbreng ik in het spel geef ‘ materieel of immaterieel’ zal ik meer diepte-gang en verfraaiing geven.

5 / Civic responsbility

AVATAR Stronghold  bestaat dankzij  wederzijdse vertrouwen tussen de spelers en de organisatie. De organisatie biedt beveiligingsdiensten en eerste hulp, en in de ruil daarvoor wordt er verwacht dat de spelers zich verantwoord en respectvol gedragen in de normen van de Belgische wetgeving .

6 / Leave no trace

De organisatie biedt een schone site voor het evenement, en zal trachten om de site in de zelfde staat of properder achter te laten. Dit wordt gedaan door middel van verantwoord en respectvolle gedrag. De plaatsen waar we vaak spelen zijn vaak parken, bossen, open vlaktes en en iedereen  moet zijn bijdragen doen om ze  zo te behouden.

7 / Immersion

AVATAR Stronghold is voor velen de kans om voor het eerst,  een nieuwe wereld te ontdekken. Wat je ook speelt, zorg ervoor dat het jouw rol wordt, en dat je rol voorstelt aan de andere mensen door zo goed mogelijke te roleplayen, om een mogelijke coherent kostuum te maken. Jouw acties zullen meer diepte en werkelijkheid bieden aan de wereld dan eenderwelke scenario.

8 / Immediacy

Ervaring die iedere persoon in AVATAR Stronghold wilt leven is een speciale ervaring in een alternatieve realiteit, je wil niet zo maar een personage spelen, maar je wilt deze personage zijn, niet nadenken over wat je denkt of welke acties je zal doen, je zal de emoties voelen en beleven van je personage. Doe mee met de wereld van Avatar als een persoon , niet als een speler die een personage speelt.

9/ Safety

Uw houding tijdens het gevecht,  zich nooit laten overrommpelen door agressie die zou kunnen voortvloeien uit de competitie. Welke wapens je ook gebruikt, wat uw vechtstijl ook is, u zorgt ervoor dat de veiligheidsregels in acht genomen worden. Als uw slagen realistisch zijn, vergeet niet dat je doel is om de tegenstander te raken , maar niet om een speler niet te verwonden.

10/ Fair Play

AVATAR Stronghold is een participatieve gemeenschaplijk spel. Dus, hoewel de scheidsrechters er zijn om bepaalde acties te evalueren, de organisatie rekent ten eerst op de volwassenheid voor de fair-play. Degene die door zijn acties of bedreigingen in zijn omgevingen moet dadelijk aangeven dat in zijn roleplay zijn bedoelingen volledig en puur Time In zijn . In termen van gevechten , simileer je verwondingen, genieten van je overwinningen en geef je vijanden de kans  wraak te kunnen nemen, maar respecteer altijd de regels .