Inschrijvings gids

Ik wil inschrijven als :

  • Speler : (deelnemen als speler tijdens het evenement) Ik schrijf me in via deze pagina als speler en kies aan mijn factie.
  • Vrijwilliger : (deelnemen als vrijwilliger tijdens het evenement om de organisatoren te helpen) Ik contacteer de organisatoren via avatar@larp.be die me een code zullen sturen. Nadien schrijf ik me in via deze pagina als vrijwilliger en kies een team. De organisatoren zullen me later contacteren om me in contact te brengen met de verantwoordelijke.
  • Vrijwilliger logistiek – roadie: (helpen bij de opbouw van maandag tot woensdag en afbouw van zondagavond tot maandagmiddag) Ik ben ouder dan 18. Ik contacteer de organisatoren via avatar@larp.be die me een toegangscode zullen sturen. Nadien schrijf ik me in via deze pagina als vrijwilliger logistiek roadie. De organisatoren zullen me later contacteren met informatie over de taken en aanwezigheid. De vergoeding zal gebeuren in de hand aan het einde van het evenement.
  • Actie « Mijn Eerste Avatar » : Ik controleer op deze pagina of ik voldoe aan de voorwaarden. Zo ja schrijf ik me in via deze pagina als speler en duid de actie in kwestie aan.
  •  NPC : Ik schrijf me in via deze pagina als NPC en de organisatoren zullen me later contacteren over mijn rol.
  • Kamphulp : Mijn kampverantwoordelijke schrijft me in. Hij contacteert de organisatoren via avatar@larp.be om de projecten waaraan ik meewerk te melden. De organisatoren beslissen of de aanvraag goedgekeurd wordt en zullen dan de kampverantwoordelijke een code voorzien voor mijn inschrijving via deze pagina.
  • Tijdelijke artist : Mijn kampverantwoordelijke schrijft me in. Hij contacteert de organisatoren via avatar@larp.be. De organisatoren zullen dan de kampverantwoordelijke een code voorzien voor mijn inschrijving via deze pagina.
  • Kind/Tiener bij Imagimonde :

-Ik ben jonger dan 12 jaar :  Ik schrijf me in via deze pagina als jonge speler. De organisatoren zullen me later contacteren met formulier om in te vullen en terug te sturen.

-Ik ben 12 jaar of ouder : Ik schrijf me in via deze pagina als jonge speler. De organisatoren zullen me later contacteren met formulier om in te vullen en terug te sturen.

  • Standhouder : Ik schrijf me in via deze pagina als standhouder. De organisatoren zullen me contacteren met informatie over de logistieke bestellingen.