Naar nieuwe horizonten !

Geplaatst op Geplaatst in Uncategorized
Hallo allemaal,
Het is alweer even geleden, maar wij wouden jullie graag wat belangrijk nieuws vertellen: het einde van Caldera en alle lopende verhalen! Na lang beraad en talloze discussie hebben de verschillende organisatoren van het evenement besloten om te vertrekken naar nieuwe horizonten.
p
👉Wat betekent dit precies? Dat de tijd van Strongholds vanaf heden achter ons ligt en dat het tijd is om deze bladzijde om te slaan. Het is nu tijd voor de ontdekking van een nieuwe wereld, nieuwe rode draad, met nieuwe personages, kort gezegd: we beginnen helemaal opnieuw!
p
We zijn er ons natuurlijk van bewust dat deze aankondiging velen van jullie misschien even zal doen schrikken. Weet dat we dit helemaal begrijpen en dat we oprecht hopen dat het nieuwe project jullie evenveel zal motiveren als het voorgaande!
Voor de volledige transparantie, een korte beschrijving van de redenen waarom we hiervoor hebben gekozen:
p
  • Het nieuwe project met zijn nieuwe wereld is reeds enige tijd gevalideerd door Be Larp. Waarbij de start hiervan voorzien was voor na de huidige Avatar: Strongholds verhaallijn, wanneer dat ook zou zijn. De huidige gezondheidscrisis heeft er op een bepaalde manier voor gezorgd dat de timing hiervan naar voor is geschoven. Het werd op een gegeven moment heel moeilijk om; na twee jaar annulatie; een laatste evenement te voorzien om de verhaallijnen van Caldera af te sluiten, terwijl de nieuwe wereld zich al ontwikkelde. De organisatoren van de twee teams wilden kost wat kost vermijden dat het volgende editie van het evenement een “versneld overgangsjaar” zou worden, dat zonder twijfel ook de nodige frustratie met zich mee zou brengen. De teams hopen ook dat de resterende tijd (veel te lang) tot de volgende editie, iedereen van jullie de tijd zal geven om jullie zo goed mogelijk voor te bereiden op de nieuwe wereld
  • Dat de twee teams hierover samen een consensus konden bereiken was van vitaal belang voor ons en was “non-negotiable”. Het dus belangrijk voor ons dat jullie weten dat de gesprekken hieromtrent correct zijn verlopen en dat de beslissing unaniem door de twee teams is genomen en goedgekeurd.
  • De annulatie van het evenement tot tweemaal toe, heeft natuurlijk ook een impact gehad op de moraal van de huidige organisatie. Ondanks de bereidwilligheid om door te zetten, heeft het vooruitzicht op een nieuw project, een nieuwe wereld de teams aangezet tot de beslissing nemen om volledig voor de nieuwe wereld te gaan. Om op die manier de best mogelijke ervaring te bieden aan de speelsters en spelers.

p

➡️ Wij zijn er ons bewust van dat sommigen onder jullie teleurgesteld kunnen zijn dat jullie je scenario’s en verhaallijnen niet hebben kunnen afronden, niet dat laatste gevecht hebben kunnen winnen of vaarwel hebben kunnen zeggen tegen geliefde personages… maar de omstandigheden van de laatste 2 jaren zijn uitzonderlijk. We hebben deze keuze gewikt en gewogen met groot detail voor de pro’s en con’s, maar wij hopen dat jullie ons ook begrijpen dat we dit doen voor het beste voor de spelers.
p
Rest ons nog de huidige groep van orga’s te bedanken, en eenieder die heeft bijgedragen tot de wereld van Caldera, een deeltje van de geschiedenis van AVATAR! Het is zelfs zo dat enkele mensen van de oude orga zijn overgestapt naar de nieuwe en daar zijn we heel blij om!
En als laatste willen we natuurlijk jullie ook bedanken voor het vertrouwen dat jullie AVATAR al geruime tijd schenken. Wij hopen dat jullie samen met ons 20 jaar avatar zullen vieren in deze nieuwe wereld vol nieuwe verrassingen.
p
‼️BELANGRIJK 👉 Let goed op deze pagina! Binnen enkele dagen kondigen wij de grote lijnen van het nieuwe project aan. Dan hebben jullie ook de kans om jullie te smijten in die nieuwe wereld, vol verhalen, ontdekkingen en verrassingen die het team 2022 voor jullie voorbereidt.
Als je vragen hebt, stuur dan een bericht naar avatar@larp.be!
Dank jullie wel voor jullie begrip en voor jullie steun. Zorg goed voor jezelf en voor je naasten, en tot… heel snel!🙏